Singurul magazin online cu piese de schimb pentru utilaje de producție, transport, pompare și reciclare a betonului!

Schwing Pompă staționară Schwing TP100 NOU

Pompa tractabila Schwing TP100 este potrivita pentru pomparea sapei, mortarului, betonului fin si a betonului cu o granulatie de pana la 25 mm, cat si pentru lucrari de rostuire. Pompa TP 100 a fost proiectata inca de la inceput pentru o presiune mare de livrare a betonului, avand 85 bar. In consecinta, TP 100 poate atinge inaltimi si distante mai mari de livrare a betonului, ceea ce inseamna ca gama sa de aplicatii este mai mare decat cea a altor masini similare din aceasta clasa.

Cod Produs: ECHIP-004 Ai nevoie de ajutor? 0756015541 / 0740101959
  • Descriere

Date tehnice Schwing TP100
Bateria de pompare: P0615
Conectare: piston
Cilindri de pompare: 150x660mm
Productivitate max: 20m3/h
Presiune max: 85bar
Cadenta: 30 1/min
Valva beton: XS-ROCK

Beneficiile imediate ale utilizatorilor TP 100
- Presiune mare de livrare a betonului de pana la 85 bar pentru o gama variata de aplicatii;
- Fiabilitate ridicata datorita componentelor verificate Schwing si produse in Germania;
- Un model inovativ al valvei Rock – acum in formatul XS – pentru beton cu o granulatie maxima de 25 mm, costuri reduse de intretinere si curatare rapida.
- Optiuni practice, semnificative, pentru adaptarea individuala a TP 100 la cerintele clientilor.

Actionarea pompei
Operarea pompei se realizeaza usor si intuitiv cu ajutorul unui panou color de format mare al controlului masinii. Sistemul integrat de diagnoza asigura functionarea in bune conditii a pompei, alerteaza operatorul in cazul erorilor si transmite notificari privind intervalele de intretiner

Motoare
Doua motoare Diesel (fiecare motor cu 3 cilindri) si un motor electric sunt disponibile pentru actionarea pompei tractabile TP 100. Motorul Diesel Deutz este conform standardelor de emisii Stage III A/ Tier 3 si se poate vinde in afara Europei. In Europa, echipamentele ca TP 100 cu emisii Stage IIIA/Tier 3 mai pot fi vandute numai pana la sfarsitul anului 2020. In consecinta, TP 100 cu nivel de emisii Stage IIIA/Tier 3 va fi disponibila in cantitati limitate la Schwing GmbH si va putea fi vanduta inca in tarile europene. Noul motor cu norma de emisii Stage V/Tier 4f pentru piese ca Europa, USA va intra in vigoare in acelasi timp. Motorul Stage V diesel este furnizat de Caterpillar si este echipat cu un filtru de particule Diesel pentru purificarea gazelor de esapament. In comparative cu cele doua motoare Diesel, motorul electric IE 3 reduce costurile de operare si intretinere.

Valva ROCK
Schwing a creat valva XS, special pentru seriile TP, care face posibil transportul betonului cu o granulatie de pana la 25 mm. Valva XS este cel mai mic membru in familia Rock si are aceleasi avantaje ca si celelalte valve:
- Curatare rapida
- Uzura scazuta
- Intretinere usoara

Bateria de pompare
Cu bateria de pompare Seria P0615, TP 100 ajunge la o capacitate de pana la 20 m3/h si o presiune maxima 85 bar. Bateria de pompare este conectata pe partea pistonului.

Suport clienti 08:00 - 16:00 LIVRARI LUNI -VINERI

0756015541 0740101959 piese@tublorom.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!